Reklamı Kapat

LOL Hileleri ve Taktikleri - League Of Legends

0 yorum
League Of Legends hileleri, League Of Legends para taktikleri, League Of Legendspara kasma, League Of Legends wall hack, lol oyna, lol indir, lol sistem gereksinimleri, League Of Legends wall hack, LOL Para Hilesi, lol resimler, lol oynama taktikleri, League Of Legends mmo hilesi indir
LOL Hileleri - Taktikleri League Of Legends

League Of Legends Türkiye 'de yeni yaygınlaşan bir oyun. League Of Legends yeni başlayan arkadaşlar için birkaç taktik vermek istiyorum.

Roller -5 tip şampiyon bulunur: Tank, Destek, Büyücü, SBH ve Orman. "Orman" resmi bir tip olmasa da orman canavarlarını temizlemek konusunda başarılı şampiyonları oynamak takımın büyücüsünü oynamak kadar önemli olabilir.


Tanklar - Tanklar iki esas özellikte ustalaşırlar: Hasar emmek ve rakipleri oyalamak. Çoğu zaman bu oyalama rakip şampiyonları etkisizleştirme veya "kalabalık kontrolü" (KK) şeklinde olur. Alistar olağanüstü bir tanktır: Unufak Et yakındaki rakipleri 2 saniye boyunca sersemletir. Ulti özelliği olan Kırılmaz İrade kısa bir süre için aldığı hasarı önemli ölçüde azaltır.

Destek -Destek şampiyonları takım arkadaşlarını geliştirmeye odaklanır. Bu görevi çeşitli yollardan başarırlar: Mana veya can yenileme, hareket veya saldırı hızını artırma, takım arkadaşlarını zarar almamaları veya KK etkilerinde kalmamaları için koruma gibi. Soraka'nın dört destek yeteneği bulunur: Pasif yeteneği, takım arkadaşlarının büyü direncini 16 artırır. Astral Lütuf bir hedefi iyileştirir ve zırhını artırır; İlham dost bir hedefin manasını yeniler veya bir düşmanı sessizleştirir; Ulti özelliği olan Dilek tüm dost şampiyonları anında, önemli miktarda iyileştirir.


Büyücüler - Büyücüler çeşitli büyüler ile anlık büyü hasarı verme ustasıdırlar ve aynı zamanda bazı küçük KK etkilerine sahiptirler. Örneğin Annie'yi ele alalım: Parçala, Ateşle ve Tibbers'ı Çağır sırasıyla gerçekleştirildiğinde anında 1000 hasar verir. Pasif özelliği olan Enerjilendir, her birkaç büyüde bir hedeflerini sersemletmesine imkan verir.


SBH - "Saniye Başına Hasar"ın kısaltması olan SBH, rakiplere aşırı yüksek, tutarlı hasar vermek içindir. SBH şampiyonun genel özelliği, "steroid" olarak anılan ve şampiyonun fiziksel hasar verme miktarını birkaç katına çıkartan yeteneğidir. Master Yi'nin bu tarz iki yeteneği bulunur: saldırı başına hasarını önemli ölçüde artıran Wuju Stili'yle ekstra hızlı saldırı ve hareket hızı vermenin yanında, yavaşlatmalara bağışıklık elde etmesine ve düşmanları daha hızlı takip edebilmesine imkân sağlayan Gözükara.


Ormancılar - Ormancılar da yukardaki özelliklere sahiptirler fakat aynı zamanda dışardan yardım almadan tarafsız canavarları öldürmekte tecrübelidirler. Genellikle bu şampiyonların kendilerini iyileştirebilme veya çok hızlı şekilde çok yüksek hasar verebilme yöntemleri vardır. Warwick mükemmel bir ormancıdır; pasif özelliği, Sonsuz Susuzluk, yaptığı her saldırıda; Açlık Saldırısı tek bir düşmana önemli miktarda hasar verir ve kendini de o hasar kadar iyileştirir

Konu hakkında yorum yapabilirsiniz. Yorum Biçimi: Anonim olarak seçebilirsiniz.